Henkilökunta


PLAYER 1: NIINA - Pretty in Inkin omistaja ja (tällä hetkellä ainoa) tatuointiartisti

Niina on tehnyt tatuointeja vuodesta 2008 alkaen; työkseen hän aloitti niitä tekemään syyskuussa 2011.

Hän on pääosin opetellut kaiken itse, virheistään oppimalla, mutta saanut myös arvokkaita neuvoja ja tietoja muutamilta kokeneemmilta tatuoijilta, joille
Niina on erittäin kiitollinen kaikesta avusta
ja tuesta mitä matkan varrellaan on saanut!


Niina on erikoistunut erityisesti värikkäisiin anime-, sarjakuva- ja videopeliaiheisiin tatuointeihin. Mainittakoon että mm. Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, Super Mario, The Legend of Zelda, Pokemon, Sailor Moon, Biker Mice from Mars ja monet muut vastaavanlaiset ovat lähellä hänen sydäntään!

PLAYER 2: TEA - Studio assistentti

Tea päätyi studiolle tuuraavaksi assistentiksi huhtikuussa 2017. Ja toistaiseksi edelleen häärii studiolla.

Hommiin kuuluu työpisteen valmiiksi laittaminen sekä putsaus, asiakkaiden viesteihin vastailu, sosiaaliseen mediaan spämmääminen sekä kaikki sekalainen puuhastelu studiolla.

Tea on taitava hiippailemaan äänettömästi ympäri studiota. Tea ei puhu paljon, mutta silloin kun puhuu, ei suusta yleensä tule mitään järkevää. Kuvituksia ja sarjakuvia tehnyt Tea haaveilee tulevaisuudessa tatuoijan urasta. Niinaan Tea tutustui villissä nuoruudessaan internetin kautta ernu-anime-piirtopiireissä. Ei voi muistaa tarkasti, siitä on niin monta vuotta.

PLAYER 3: ELMO - Studio assistentti

*ON HIATUS*

Elmo (tottelee myös nimeä Elli!) päätyi studiolle töihin pitkän asiakkuuden kautta ja aloitti virallisesti Niinan assistenttina syyskuussa 2016.

Elmon tehtäviin kuuluu mm. Niinalle paikkojen valmiiksi laittaminen, siivoaminen ja erityisesti sähköposteihin vastaaminen, ajanvaraukset & sosiaalisen median päivittäminen.
Elmo huolehtii myös asiakkaiden verensokerin ylläpitämisestä ja yleisestä viihtyvyydestä.

Asiakkaidemme kokemuksia:

"Niina on aivan ihana persoona ja ammattitaitoinen tekijä, ja studion tilat ovat viihtyisät sekä tyylikkäät! Löysin pitkään himoitulle hihalleni tekijän. Kiiiitos! :')"

"Aivan mahtava paikka, tykästyin kovasti siihen että artisti oli mukana keskustelussa ja heitti vitsiä. Olen myös erittäin tyytyväinen työnjälkeen, erittäin huolellista työtä :33"

"Ihan loistavaa palvelua ja ihana paikka! Niina oli tatuoijana todella tarkka ja huolellinen, ja jopa tällainen superjännittäjä rentoutui vain seuraamaan työtä ja ihastelemaan syntyvää kuvaa. Hauska tyyppi, jonka kanssa juttu luisti ja jolle tulen varmasti vielä uudestaan tatuoitavaksi! :)"

"Täys kymppi! Kaksi kuvaa jo ottanut ja voin sanoa, että tämä on vasta asiakkuuden alku!
Asiakaspalvelu myös kohdillaan. Viihtyisät siistit rauhalliset tilat. Kiva henkilökunta ja tärkeimpänä upea kädenjälki! Suosittelen!"


"Mä en aijo käydä enää missään muualla paitsi täällä! <3
Niina on persoonaltaan mahtava ihminen ja häneltä saa aina ystävällistä ja rentoa asiakaspalvelua. Olen kipuherkkä ja kroppani reagoi herkästi
tatuoimiseen, mutta olen aina kokenut, että asiakkaana tarpeeni huomioitiin erittäin hyvin ja varsinkin kehoitettiin pitämään huolta nesteytyksestä ja ravinnosta.
Niinan jälki on tarkkaa ja hän haluaa tehdä kuvat kunnolla loppuun yksityiskohtia myöten.
Joulukuussa taas uudestaan neulan alle!
"

"Super mukava artisti ja hyvä palvelu! Tarkkaa työtä ja jälkeä, voin todellakin suositella :)"

"Ihan loistavaa palvelua ja ihana paikka! Niina oli tatuoijana todella tarkka ja huolellinen,
ja jopa tällainen superjännittäjä rentoutui vain seuraamaan työtä ja ihastelemaan syntyvää kuvaa. Hauska tyyppi, jonka kanssa juttu luisti ja jolle tulen varmasti vielä uudestaan tatuoitavaksi! :)
"

"Laatuun panostava pikkutarkka näpertelijä, luova ja idearikas.
Elementissään värikkäiden, sarjakuvamaisten kuvien parissa
- taitaa kuitenkin kaikenlaista, yksinkertaisista koukeroista
suurien tribaalien kautta aidompiin kuviin. Asiakkaan rehellinen
mielipide on hänelle tärkeää myöskin oman kehityksensä kannalta.
"

"Kolmen vuoden tuntemisen jälkeen voin sanoa, että tämä ihminen kehittyy huimaa vauhtia ja kehityksen jäljen voi nähdä iholtani. Idearikas ja innostuu, kun hänelle antaa vapaat kädet suunnittelussa ja toteutuksessa, tekee myös asiakkaan omat ideat ja kertoo oman näkemyksensä, mitä lisäisi tai poistaisi jotta tatuoinnista tulisi uniikki – koska kuka nyt haluaa samanlaista kuvaa ihoon kuin naapurilla olisi. Taitaa jo hyvin erilaiset tekniikat ja itse ainakin voin kulkea ylpeänä kävelevänä portfoliona kaduilla. Panostaa jokaiseen tatuointiin ja laatuun, hänelle on todella tärkeää, että asiakas lähtee hymy kasvoillaan ulos ovesta ja parhaimmassa tapauksessa tulee uudelleen. Persoonallinen ihminen joka kyllä jättää jäljen sydämeen ja ihoon heti ensi tapaamisella. "

"Kokee haasteet positiivisena asiana ja panostaa varsinkin niihin.
Todella luova jos saa vapaat kädet tatuoinnin suunnittelussa,
maltillinen ja välittää työn kaikista osista. Ja hänelle on tärkeää että
sekä asiakas että hän itse ovat tyytyväisiä työn lopputulokseen.
"