FAQ - Usein kysytyt kysymykset

 Täältä löydät vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mikäli et löydä vastausta asiaasi täältä, ota rohkeasti yhteyttä meihin! 😊 

Tatuoitteko alle 18-vuotiaita? Ikäraja meillä tatuointeihin on 18 vuotta.
Pääseekö teille harjoittelijaksi/työkokeiluun? Juuri tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole paikkoja uusille harjoittelijoille.
Saanko ottaa kaverin henkiseksi tueksi mukaan? Saat ottaa, mutta vain yhden. Studiolla työskentelee kolme henkilöä ja haluamme taata työrauhan kaikille.
Saanko nähdä luonnoksen tulevasta tatuoinnistani ennen aikaani? Meillä on jokaisella hieman erilaiset käytännöt tämän suhteen; löydät tarkemmat tiedot koskien tatuointien suunnittelua jokaisen omilta artisti-sivuilta.
 Voinko siirtää aikaani ilman lisämaksua? Voit siirtää aikaasi kaksi (2) kertaa menettämättä varausmaksuasi. Lisätietoja varausehdoista löydät täältä.
 Mitä tuotteita minun tulisi käyttää tatuoinnin hoitamiseen? Pitkän kokemuksen myötä suosittelemme tatuoinneille suunniteltuja hoitotuotteita; saat ostettua studioltamme tai verkkokaupastamme hoitotuotteet uudelle tatuoinnillesi! Valikoimastamme löytyy mm. Hustle Butter-, EasyTattoo- ja Skin2Skin-hoitotuotteet. 😊
Mitä teen, jos tatuoinnin päälle laitettu haavakalvo alkaa irtoamaan pian studiolta poistuttuani? Mikäli haavakalvo alkaa irtoamaan ennenaikaisesti niin suosittelemme poistamaan sen heti kun olet päässyt kotiin; poista haavakalvo juoksevan veden alla varovaisesti vetäen, tämän jälkeen pese se kevyesti vedellä ja painele puhtaalla paperilla kuivaksi. Pidä tatuointi puhtaana ja kuivana 1-2 vuorokauden ajan ennen rasvaamisen aloittamista. Saat meiltä kirjalliset hoito-ohjeet mukaasi ja voit aina laittaa artistillesi viestiä koskien tatuoinnin jälkihoitoa! Mielummin kysy ja varmista, olemme täällä sinua varten myös tatuoinnin ottamisen jälkeen! 😊
 Voinko käyttää aurinkorasvaa juuri tehdylle tatuoinnille? Tuoreen tatuoinnin päälle ei tule missään nimessä laittaa aurinkorasvaa; peitä tatuointi vaatteilla ja pysyttele poissa auringosta. Aurinkorasvaa voit alkaa käyttämään noin 2-3 viikon kuluttua tatuoinnin ottamisesta.
 Voinko ottaa tatuoinnin kesällä? Voiko se tulehtua? Voit ottaa tatuoinnin kesällä; sitä pitää hoitaa samalla tavalla kuin muulloinkin. Auringonottoa tulisi välttää vähintään ensimmäisen kuukauden ajan. Uimista ja saunomista tulisi välttää seuraavan kahden (2) viikon ajanTatuoinnilla on aina riski tulehtua, oli vuodenaika mikä tahansa. Noudatathan antamiamme jälkihoito-ohjeita tarkkaan ja olet yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos jotain kysyttävää tatuoinnin paranemiseen liittyen ilmenee!